Lenen met een negatieve BKR

Likenmagic

Geld lenen met een negatieve BKR? Stop nu met zoeken want het is mogelijk dat u geld gaat lenen ook wanneer u een negatieve BKR heeft. Het kan zijn dat u geld wilt gaan lenen voor een verbouwing, maar uw vrienden kunnen u helaas geen geld lenen en dan gaat u kijken waar u elders kunt lenen. Of als u een nieuwe auto wilt kopen dan is het ook wel eens nodig dat u geld gaat lenen.

Maar heeft u dan met het BKR te maken? Dit kan, als u namelijk bij een erkend en geregistreerd geldverstrekker geld wilt gaan lenen dan doen zij een toetsing bij het BKR en dan krijgen zij inzicht in de kredieten en leningen. Er wordt ook aangegeven of dat u de betalingsverplichtingen na komt. Op basis van deze informatie kan de geldverstrekker bepalen of dat hij u wel of geen lening gaat verstrekken.

Wat is een negatieve BKR codering?

Een negatieve BKR codering wordt altijd omschreven met een A, dat staat voor achterstandsmelding, voor een betalingsachterstand. Deze notering blijft bij het BKR in het register staan tot vijf jaar na aflossing van de lening waar het over gaat. Als de achterstand weer in orde is, dan wordt de A een H codering. Dit wil zeggen: herstel. Er zijn verschillende A coderingen, deze worden verdeeld in 1 tot en met 4 om zo meer inzicht te geven over welke betalingsachterstanden het gaat.

Kunt u lenen met een negatieve BKR?

Er wordt vaak gedacht dat lenen met een negatieve BKR niet mogelijk is, maar het is wel degelijk mogelijk. Er zijn geldverstrekkers die een toetsing doen en zien dat u een A codering heeft, maar na onderzoek willen zij u toch geld verstrekken, zij houden er namelijk rekening mee dat u ook door omstandigheden een A codering kunt hebben gekregen, bijvoorbeeld een echtscheiding, wanneer u financieel tijdelijk moeilijk heeft gezeten.

Het is vrij lastig om snel geld te lenen wanneer u een negatieve BKR heeft ontvangen, toch is het nog mogelijk om te lenen wanneer dit het geval is.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu