Een weekendje naar Eindhoven

Vindt u het ook geen tijd om even te relaxen na deze drukke periode? Wat dacht u van een spontaan en vermakelijk weekendje weg naar Eindhoven! Dé ideale stad voor als u van shoppen, kunst, sporten of evenementen houdt. In de sfeervolle lichtstad Eindhoven bruist het altijd en er is genoeg te doen voor iedereen!

Eindhoven, ook leuk voor kinderen!

Gezellig met de kinderen ertussenuit! De diverse leuke attracties in Eindhoven zorgen ervoor dat zij de tijd van hun leven hebben. Van racen op de kartbaan en tropische dieren spotten in de dierentuin tot aan klimmen in het spannende klimrijk. Verblijven jullie bij Hotel Eindhoven? Neem dan na een lange dag nog even een duik in het zwembad, waarna jullie heerlijk kunnen dineren in een van de drie restaurants. Elk restaurant heeft een eigen kaart en concept, voor ieder wat wils! Daarnaast zijn er speciale menukaarten voor kinderen, dus ook zij kunnen uitgebreid smullen. 

Romantisch genieten

Wilt u liever romantisch genieten samen met uw geliefde? Geniet van het culinaire aanbod op de gezellige terrasjes en wandel door het Historisch Openluchtmuseum. ’s Avonds kunnen jullie heerlijk relaxen en tot rust komen in het bubbelbad van de Junior Suite in Van der Valk Eindhoven. De volgende dag hebben jullie genoeg tijd om het culturele en creatieve hart ‘Strijp S’ te ontdekken. Liever actief de omgeving verkennen? Wandel of fiets dan door de mooie natuur op de nabijgelegen Strabrechtse heide.

Wie u ook meeneemt, met de 9 verschillende soorten kamers in Van der Valk Eindhoven bepaalt u zelf hoe uitgebreid u wilt verblijven. Uiteraard kunt u gebruik maken van de volgende voordelen: 

  • Gratis toegang tot het ca-sino én het Toucan Sport & Wellness center
  • Gratis parkeren inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Gratis Wifi

Extra voordelig verblijven?

Bent u flexibel in de datum waarop u wil vertrekken? Dan kunt u optimaal profiteren van de last minute aanbiedingen van Hotel Eindhoven!

Uw last minute bij Van der Valk Eindhoven kan er al zo uitzien: nadat u uw auto gratis op de parkeerplaats heeft geparkeerd, checkt u zich in bij de receptie. U bewondert de door uw gekozen luxe kamer en slaapplek voor de komende nacht en maakt verbinding met de wifi. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen in het Toucan Sport & Wellness center en daarna neemt u nog even een duik in het verwarmde zwembad. ’s Avonds geniet u culinair bij Restaurant het Buffet of Restaurant Martinus, waarna u heerlijk in slaap valt in het donzige kingsize bed en droomt over de leuke uitstapjes die u morgen in Eindhoven gaat maken…

Klinkt heerlijk toch? U kunt al bij Hotel Eindhoven verblijven vanaf €37,50 per persoon. Laat de voorpret dus maar beginnen!

https://www.hoteleindhoven.nl